CrossFit Foundations intensiivikurssi

CrossFit Foundations intensiivikurssi
La 20.1. klo 15:30-19.30
Su 21.1. klo 14-18

Foundations -kurssi on yksi tapa aloittaa CrossFit harrastus. Viikonlopun aikana opettelemme lajille tyypillisten liikkeiden tekniikoita ja muodostamme opittujen liikkeiden avulla intensiivisiä, aineenvaihduntaa vilkastuttavia harjoituksia eli MetConeita. Pääpaino viikonlopun aikana on turvallisten ja tehokkaiden tekniikoiden opettelussa.
Kurssi on vaihtoehto On ramp -alkeiskurssillemme ja sopii erityisesti niille, joiden on vaikea sitoutua On rampin aikatauluihin. Vuorotyöläisille, pienten lasten vanhemmille, toiselta paikkakunnalta tuleville… Kurssi soveltuu myös muiden lajien harrastajille, jotka haluavat harjoitteluunsa jotain uutta, lisää tehoa tai muuten vain viedä tekniikoitaan eteenpäin!

Kurssin hinta on 160€, ALE-ryhmät 140€. Kurssihintaan kuuluu helmikuun jäsenyys, jolloin pääset ottamaan opitut tekniikat käyttöön!
Kurssille osallistujilta ei edellytetä aikaisempaa kokemusta lajista. Sinun ei myöskään tarvitse olla valmiiksi hyvässä kunnossa. Nämä asiat hoituvat täällä meillä :).
Ilmoittautua voit nettisivujemme kautta, sekä sähköpostitse henna@crossfitsiilinjarvi.fi