Ghetto Snatch

gn

CrossFit Siilinjärvi järjestää Ghetto Snatch osakilpailut kuluvan vuoden aikana kaksi (2) kertaa! Kilpailujen ajankohdat: 7.5.2017 ja 3.9.2017. Osallistumismaksu 15€ (1. kilpailu), jos haluaa korottaa tulostaan eri osakilpailussa osallistumismaksu 5€/kilpailu. Ghetto Snatch on painonnostokilpailu juuri sinulle, arvon CrossFit-urheilija, mutta kilpilu on avoin kaikille ja osallistua saa vaikket olisi jäsenenä salillamme. Kilpailussa mitellään sekä osakilpailun voitosta, että paikasta syksyllä käytävään finaaliin. Lämpimästi suosittelemme kaikille osallistumista, vaikka CrossFit-ura olisikin vasta alkutaipaleella ja vaikka painonnoston kilpailusäännöt eivät olisikaan kirkkaimpana mielessä.
Ennakkoilmoittautumista kilpailuihin ei vaadita. Ilmestymällä punnitukseen ennen kilpailuja, osallistut myös kilpailuihin.
Kilpailut koostuvat kahdesta nostomuodosta. Ensin suoritetaan tempausnostot (eli snatch) ja sen jälkeen työntö (eli Clean & Jerk). Molemmissa nostoissa on kolme yritystä ja suurin onnistunut nosto muodostaa tuloksen. Yksittäisten nostojen jälkeen paras tempaus & työntö lasketaan yhteen ja saadaan yhteistulos, joka on lopullinen tulos. Eli esim. tempaus 50kg + työntö 70kg = yhteistulos 120kg. Kilpailussa EI OLE painoluokkia vaan yhteistulos suhteutetaan kehonpainoon käyttäen Sinclair-kaavaa.
Liikestandardeihin linkki viestin alareunassa.

Pukeutuminen:
Näissä kisoissa vaatetuksen osalta ei sääntöä ole, mutta tuomaritoiminnan helpottamiseksi olisi suotavaa, että kyynärpäät jäisivät paljaaksi eli t-paita ja treenihousut tai muu vastaava urheiluasu käy vallanmainiosti. Polvenlämmittimet, nostovyö ja rannesiteet ovat sallittuja varusteita.

Päivän kulku:
-9.00-10.00 Punnitus. Tuota tilannetta ei tarvitse jännittää, nainen punnitsee naiset ja mies miehet. Suositeltavaa olisi, että punnituksen suorittaisitte mahdollisimman vähissä vaatteissa, koska punnituksessa saatu paino määrittää sinclair-kertoimen.
-10.00-10.30 pidetään sääntöpalaveri, jossa kerrataan nopeasti kilpailun säännöt ja kulku. Tässä kohtaan myös kysymyksille on tilaa.
-11.00 kilpailu alkaa. Tarkempi aikataulu selviää sen perusteella, kuinka paljon osallistujia tulee.