On Ramp -alkeiskurssit

CrossFit On Ramp -alkeiskurssi muodostuu kolmesta harjoituskerrasta viikossa ja kestää neljä viikkoa, yhteensä 12 harjoituskertaa. Kurssilla käydään läpi olennaisimmat CrossFit:ssä käytetyt tekniikat ja jokainen harjoituskerta sisältää myös CrossFit-harjoituksen. Jo kuukauden kurssilla kunto- ja voimatasot nousevat aivan varmasti! Kurssi soveltuu kaikille kunto- ja osaamistasosta riippumatta. Kurssin jälkeen on edellytykset osallistua normaaleille CrossFit tunneille.

Vaikka kurssin kohdalla lukisi “TÄYNNÄ” niin sinun kannattaa silti ilmoittautua peruutuspaikalle. Jos paikka vapautuu, sinulle ilmoitetaan sähköpostilla/puhelimitse.

Alta löydät tulevat On Ramp -kurssit. Kyselyt ja ilmoittautuminen sähköpostilla info@crossfitsiilinjarvi.fi tai alapuolella olevalla kaavakkeella. Ilmoita oma nimesi, yhteystietosi, ikäsi ja kurssin numero, jolle haluat osallistua. Muista viestiisi myös ilmoittaudutko “On-Ramp + 1KK” vai pelkkä On Ramp ja kuulutko alennusryhmään.

Ilmoittautuminen

Viesti:

Painamalla ilmoittaudu painiketta, ilmoittautumalla kurssille sähköpostitse tai muulla tavoin hyväksyn alla mainitut ehdot:
1. CrossFit Siilinjärvi Oy siirtää kurssi-, jäsen-, kertakorttti-  ym. laskutuksen, maksumuistuttelun ja perinnän Tehden Oy:n hoidettavaksi alkeiskurssista alkaen.
2. Osallistuminen On Ramp -kurssille on peruttava viim. 14pv ennen kurssin alkua. Sen jälkeen tehdyistä peruutuksista emme tee muutoksia tai palauta osallistumismaksua.
3. Hyvityslaskusta veloitamme 4 euroa.
4. Tallennamme yhteystietosi laskutuskäyttöön. Tarkemmat tiedot tietosuojakäytänteistämme löydät täältä.

Ilmoittautuminen On Ramp –ilmoittautumislomakkeella tai sähköpostitse info@crossfitsiilinjarvi.fi

Harjoitusajat alkeiskursseilla:
Maanantai klo 20:00-21:00
Keskiviikko klo 20:00-21:00
Torstai klo 20:00-21:00

Tammikuu 2020
On-Ramp #065 (6.1.2020 – 30.1.2020)

Helmikuu 2020
On-Ramp #066 (3.2.2020 – 27.2.2020)