Foundations- kurssi

Foundations- kurssilla pääpisteenä on perusliikkeiden ja liikeratojen oppiminen, liikkeiden toistettavuus ja CrossFitin teoreettinen puoli. Teemme myös muutaman CrossFit-harjoituksen. Kurssi käydään läpi kahdella 4-5 tunnin harjoituskerralla. Foundations- kurssin jälkeen osallistut samalla maksulla loppukuukauden harjoitteluun vapaasti. Kurssilla jokainen saa tarpeeksi ohjausta valmentajalta.

Alta löydät tulevat Foundations-kurssit. Kyselyt ja ilmoittautuminen sähköpostilla info@crossfitsiilinjarvi.fi tai alapuolella olevalla kaavakkeella. Ilmoita oma nimesi, yhteystietosi, ikäsi ja kurssin numero, jolle haluat osallistua. Muista kirjoittaa viestiisi myös kuulutko alennusryhmään.

Ilmoittautuminen

Etu- ja Sukunimi (pakollinen)

Sähköpostiosoite (pakollinen)

Osoite (pakollinen)

Postinumero (pakollinen)

Postitoimipaikka (pakollinen)

Foundations-kurssin numero (pakollinen)

Ikä (pakollinen)

Kurssin hinnalla treenaat kuluvan kuukauden loppuun saakka, tai mikäli kurssi järjestetään kuun lopussa, treenaat seuraavankin kuukauden kurssihinnalla!

Kurssi järjestetään, mikäli osallistujia on vähintään 4.

Intensiivi –alkeiskurssi kesälle!

CrossFit Siilinjärvi ylpeänä esittää: uudenlainen alkeiskurssi!
Intensiivikurssi on tarkoitettu sinulle, jonka on vaikea sitoutua säännöllisiin treeniaikoihin vaikkapa vuorotyön takia. Kurssi on myös sinulle, joka haluat päästä lajin pariin kesäksi. Kurssin aikana käymme läpi CrossFit –lajille tyypilliset tekniikat, treenaamme sekä puhumme liikunnasta ja ruuasta. Kurssi korvaa Foundations-kurssin toistaiseksi. Kurssin hinta 160€

3+1 Yhteistreeniä ja kuukauden jäsenyys.
Harjoituspäivät ovat
Ti 30.5. klo. 18:30-20:00
To 1.6. klo. 18:30-20:00
Ti 6.6 klo. 18:30-20:00
Jäsenyys tässä välissä
To 29.6. klo. 18:30-20:00

Ilmoittautuminen On Ramp –ilmoittautumislomakkeella, kurssitunnus #INT

Kysy ihmeessä lisää!