Ajankohtaista

SimpleWod joululomalla

SimpleWOD joululomalla 22.12. – 5.1.2020 välisen ajan.
SimpleWOD tunneille sunnuntaisin klo 18 -19 ovat tervetulleita kunto- tai taitotasoon katsomatta. Kertamaksu 10€ ja lisäksi meillä käy useimmat liikuntasetelit!

Ilmainen tutustumistunti la 31.8.2019 klo 13.00

 Tervetuloa kokeilemaan millainen laji se tuo CrossFit oikein onkaan!

Ilmaisen tutustumistunnin aikana pääset sukeltamaan lajin ihmeelliseen maailmaan turvallisesti valmentajan avustuksella. Tunnille tarvitset mukaan vain liikuntaan sopivat vaatteet ja kengät sekä juomapullon. Avoimesta mielestä on apua, mutta se ei ole pakollinen. Tunnille ei vaadita ilmoittautumista.

Kesän lukujärjestys 4.6. – 12.8.2018

Kesän lukujärjestys on voimassa ma 4.6. – su 12.8.2018. Oikeudet muutoksiin pidätetään.
Kesän lukujärjetyksessä uutuuksia ovat:
SKILLWOD, kehonpaino- ja taitoharjoittelua kaikentasoisille urheilijoille. Voit osallistua yksittäisille tunneille, tai sitoutua pidemmäksi aikaa (6 viikkoa) käymään noin 3 kertaa viikossa harjoitusohjelman mukaisesti. Kysy Hennalta lisää 🙂

Torstaiaamujen yhteisulkoilu. Hyödynnetään lähimaastoa ja lenkkeillään, pyöräillään, juostaan, pelaillaan eri pelejä. Palauttavassa hengessä ja yhdessä.

SimpleWOD kesäkausi 2018

SimpleWOD -tunnit ovat kaikille avoimia tunteja, etkä tarvitse aiempaa kokemusta lajista. Tunneille voit osallistua ilman ennakkoilmoittautumista, riittää kun tulet paikalle ennen tunnin alkua. Mukaan tarvitset vain liikuntaan sopivat vaatteet ja kengät sekä juomapullon. Yksittäisen harjoituskerran hinta on 10€ ja 10-kerran kortin voi lunastaa hintaan 80€. 10-kortti käy myös Mobility-liikkuvuustunneillamme.

Kesällä SimpleWOD -tunteja on tarjolla sunnuntaisin klo 18-19
Keskiviikon tunnit jäävät kesän ajaksi tauolle.

Mobility-liikkuvuustunnit maanantaisin klo 8.30-9.30
ja torstaisin klo 19-20

Tervetuloa mukaan isommallakin porukalla!

CrossFit Foundations intensiivikurssi

CrossFit Foundations intensiivikurssi
La 20.1. klo 15:30-19.30
Su 21.1. klo 14-18

Foundations -kurssi on yksi tapa aloittaa CrossFit harrastus. Viikonlopun aikana opettelemme lajille tyypillisten liikkeiden tekniikoita ja muodostamme opittujen liikkeiden avulla intensiivisiä, aineenvaihduntaa vilkastuttavia harjoituksia eli MetConeita. Pääpaino viikonlopun aikana on turvallisten ja tehokkaiden tekniikoiden opettelussa.
Kurssi on vaihtoehto On ramp -alkeiskurssillemme ja sopii erityisesti niille, joiden on vaikea sitoutua On rampin aikatauluihin. Vuorotyöläisille, pienten lasten vanhemmille, toiselta paikkakunnalta tuleville… Kurssi soveltuu myös muiden lajien harrastajille, jotka haluavat harjoitteluunsa jotain uutta, lisää tehoa tai muuten vain viedä tekniikoitaan eteenpäin!

Kurssin hinta on 160€, ALE-ryhmät 140€. Kurssihintaan kuuluu helmikuun jäsenyys, jolloin pääset ottamaan opitut tekniikat käyttöön!
Kurssille osallistujilta ei edellytetä aikaisempaa kokemusta lajista. Sinun ei myöskään tarvitse olla valmiiksi hyvässä kunnossa. Nämä asiat hoituvat täällä meillä :).
Ilmoittautua voit nettisivujemme kautta, sekä sähköpostitse henna@crossfitsiilinjarvi.fi

Ilmainen tutustumistunti 28.10.2017 klo 14.00

Tervetuloa kokeilemaan millainen laji se tuo CrossFit oikein onkaan!

Ilmaisen tutustumistunnin aikana pääset sukeltamaan lajin ihmeelliseen maailmaan turvallisesti valmentajan avustuksella. Tunnille tarvitset mukaan vain liikuntaan sopivat vaatteet ja kengät sekä juomapullon. Avoimesta mielestä on apua, mutta se ei ole pakollinen. Tunnille ei vaadita ilmoittautumista.

Tunnin aikana suoritamme alkulämmittelyt, harjoittelemme muutaman, lajille tyypillisen liikkeen turvallisen tekniikan ja lopuksi vielä muodostamme opituista liikkeistä intensiivisemmän hikijumpan. Hikijumppa kulkee lajin parissa nimellä Metcon.
Tunnin lopuksi kerromme myös mistä tuo nimitys tulee 🙂

PS. Tapahtumassa on luvassa myös arvonta osallistujien kesken, tästä lisää lähempänä!

Intensiivi -alkeiskurssi kesälle

Intensiivi –alkeiskurssi kesälle!

CrossFit Siilinjärvi ylpeänä esittää: uudenlainen alkeiskurssi!
Intensiivikurssi on tarkoitettu sinulle, jonka on vaikea sitoutua säännöllisiin treeniaikoihin vaikkapa vuorotyön takia. Kurssi on myös sinulle, joka haluat päästä lajin pariin kesäksi. Kurssin aikana käymme läpi CrossFit –lajille tyypilliset tekniikat, treenaamme sekä puhumme liikunnasta ja ruuasta.

3+1 Yhteistreeniä ja kuukauden jäsenyys.
Harjoituspäivät ovat
Ti 30.5. klo. 18:30-20:00
To 1.6. klo. 18:30-20:00
Ti 6.6 klo. 18:30-20:00
Jäsenyys tässä välissä
To 29.6. klo. 18:30-20:00

Ilmoittautuminen nettisivujen kautta, On Ramp –ilmoittautumislomakkeella, kurssitunnus #INT

Kysy ihmeessä lisää!

Ghetto Snatch

gn

CrossFit Siilinjärvi järjestää Ghetto Snatch osakilpailut kuluvan vuoden aikana kaksi (2) kertaa! Kilpailujen ajankohdat: 7.5.2017 ja 3.9.2017. Osallistumismaksu 15€ (1. kilpailu), jos haluaa korottaa tulostaan eri osakilpailussa osallistumismaksu 5€/kilpailu. Ghetto Snatch on painonnostokilpailu juuri sinulle, arvon CrossFit-urheilija, mutta kilpilu on avoin kaikille ja osallistua saa vaikket olisi jäsenenä salillamme. Kilpailussa mitellään sekä osakilpailun voitosta, että paikasta syksyllä käytävään finaaliin. Lämpimästi suosittelemme kaikille osallistumista, vaikka CrossFit-ura olisikin vasta alkutaipaleella ja vaikka painonnoston kilpailusäännöt eivät olisikaan kirkkaimpana mielessä.
Ennakkoilmoittautumista kilpailuihin ei vaadita. Ilmestymällä punnitukseen ennen kilpailuja, osallistut myös kilpailuihin.
Kilpailut koostuvat kahdesta nostomuodosta. Ensin suoritetaan tempausnostot (eli snatch) ja sen jälkeen työntö (eli Clean & Jerk). Molemmissa nostoissa on kolme yritystä ja suurin onnistunut nosto muodostaa tuloksen. Yksittäisten nostojen jälkeen paras tempaus & työntö lasketaan yhteen ja saadaan yhteistulos, joka on lopullinen tulos. Eli esim. tempaus 50kg + työntö 70kg = yhteistulos 120kg. Kilpailussa EI OLE painoluokkia vaan yhteistulos suhteutetaan kehonpainoon käyttäen Sinclair-kaavaa.
Liikestandardeihin linkki viestin alareunassa.

Pukeutuminen:
Näissä kisoissa vaatetuksen osalta ei sääntöä ole, mutta tuomaritoiminnan helpottamiseksi olisi suotavaa, että kyynärpäät jäisivät paljaaksi eli t-paita ja treenihousut tai muu vastaava urheiluasu käy vallanmainiosti. Polvenlämmittimet, nostovyö ja rannesiteet ovat sallittuja varusteita.

Päivän kulku:
-9.00-10.00 Punnitus. Tuota tilannetta ei tarvitse jännittää, nainen punnitsee naiset ja mies miehet. Suositeltavaa olisi, että punnituksen suorittaisitte mahdollisimman vähissä vaatteissa, koska punnituksessa saatu paino määrittää sinclair-kertoimen.
-10.00-10.30 pidetään sääntöpalaveri, jossa kerrataan nopeasti kilpailun säännöt ja kulku. Tässä kohtaan myös kysymyksille on tilaa.
-11.00 kilpailu alkaa. Tarkempi aikataulu selviää sen perusteella, kuinka paljon osallistujia tulee.