Aikataulu ja hinnasto

Lukujärjestys on voimassa ke 1.1.2020 alkaen

Tutustumistunti

*Tutustumistunteja järjestämme syksyllä vielä pari kappaletta. Ilmoitamme seuraavasta tutustumistunnista syksyn aikana Instagramissa ja Facebookissa, ja toki myös täällä nettisivuilla.

Tunnille ei vaadita ilmoittautumista etukäteen. Voit tulla yksin tai voit kerätä isommankin porukan ja valloittaa salimme. Tunnin aikana opetellaan muutamia CrossFitille tyypillisiä tekniikoita ja turvallista liikkumista. Tekniikoiden pohjalta muodostetaan intensiivisempi MetCon -harjoite, jossa sykkeet nousevat ja hikikin saattaa tulla. Tunnille uskaltaa tulla ihan kuka vain, sillä ammattitaitoiset valmentajamme muokkaavat treenin sinulle sopivaksi! Minkäänlaista valmistautumista tunnille ei myöskään tarvita, riittää kun puet päällesi liikuntaan sopivat vaatteet ja varustaudut avoimin mielin :).

Golden oldies -viikko 2.9.2019- 8.9.2019:
Oletko jo käynyt On ramp -alkeiskurssin tai kenties harrastanut jonkin aikaa lajia? Nyt sinulla on mahdollisuus tulla verestämään muistoja tuttujen treenikamujen kanssa ja kenties löytää se lajin hurmos uudelleen! Voit käyttää salin palveluita kuin ennen vanhaan konsanaan! Miten toimit: laita sähköpostia henna@crossfitsiilinjarvi.fi ja sinut lisätään VIP-listalle!

Tervetuloa.

Hinnasto

On Ramp alkeiskurssi 12krt + 1kk jäsenyys

 • 165 EUR

10 kerran kortti – voimassa 6kk ostopäivästä:

 • 110 EUR
 • Opiskelijat, Poliisit, Palomiehet, Ammattisotilaat sekä Veteraanit 95 EUR

CrossFit Siilinjärven Jäsenenä saat laskun kotiisi säännöllisin (1kk, 3kk, 6kk tai 12kk) väliajoin. Ilmoittaudu Jäseneksi On Rampin aikana/jälkeen salilla tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@crossfitsiilinjarvi.fi. Lähetämme sinulle tarkemmat tiedot Jäsenyyden aloittamisesta. Laita viestiin otsikoksi “Jäsenyys” ja viestiin: Laskutusväli, oma nimi, katuosoite, postinumero ja -toimipaikka. Laskutusasiakkuuden voi purkaa kuluvan laskutuskuukauden 25 päivään mennessä sähköpostitse: laskutus@crossfitsiilinjarvi.fi .

Jäsenyys – 1kk Laskutusväli:

 • 99 EUR
 • Opiskelijat, Poliisit, Palomiehet, Ammattisotilaat sekä Veteraanit 85 EUR

Jäsenyys – 3kk laskutusväli:

 • 280 EUR (93.33 EUR/kk)
 • Opiskelijat, Poliisit, Palomiehet, Ammattisotilaat sekä Veteraanit: 225 EUR (75 EUR/kk)

Jäsenyys – 6kk laskutusväli:

 • 525 EUR (87.50 EUR/kk)
 • Opiskelijat, Poliisit, Palomiehet, Ammattisotilaat sekä Veteraanit: 425 EUR (70.83 EUR/kk)

Jäsenyys – 12kk laskutusväli:

 • 865 EUR (72.08 EUR/kk)
 • Opiskelijat, Poliisit, Palomiehet, Ammattisotilaat sekä Veteraanit: 745 EUR (62.08 EUR/kk)

Pitkien (3-kk tai enemmän) jäsenyyksien peruutus ja muutosehdot:

 • Jos loukkaannut tai sairastut pitkäksi aikaa(yli 2vk), jäsenyytesi pistetään jäihin lääkärintodistusta vastaan ja pääset jatkamaan harjoituksia heti kun olet terve.
 • Jos muutat pois Siilinjärven talousalueelta, jäsenyytesi voidaan purkaa ja jäljelläolevista harjoituskuukausista palautetaan 80% arvo.

HUOM! Jos maksatte laskunne jollakin muulla maksuvälineellä kuin suoraan tilisiirtona, niin muistakaa tehdä asiasta aina selkeä ilmoitus sähköpostiin, jotta tiedämme kuka laskua on maksamassa. Koskee siis lähinnä Smartumin korttimaksua, sekä mobiilisovelluksia.

Maksuvälineinä käy myös:

tyky_plus_viuhka2014_xx_hq

conv_2008_KULTTUURISETELI _VOUCHER_FRONTSIDE.indd

Kuvankaappaus 2013-5-10 kello 18.10.12

uusiVS